Nieuws
PROEFAVOND
•
Op zaterdag 5 april 2025 organiseren wij onze proefavond.
U wordt ontvangen om 18u met een aperitief en hapjes.
Uw reservatie en menukeuze kennen wij graag uiterlijk tegen
vrijdag 28 maart 2025.
Wij kijken uit naar uw bezoek op zaterdag 5 april 2025!
MENU 05 april 2025
Ontvangst met aperitief, alcoholvrije cocktail, fruitsap
en assortiment hapjes aan tafel geserveerd
•
Blini met kruidenkaas en zacht gerookte zalm afgewerkt met radijsjes en grapefruit
OF
Burrata met structuren van tomaat en millefeuille van Parmezaan
OF
Moscovietaardappel met grijze garnalen, Ahrenkakaviaar en Yuzuparels
•
Asperge roomsoep met een eitje en ham
OF
Soep van geroosterde courgette met pecorino
•
Gebakken Sint Jakobsvruchten met groenten en blanke boter
OF
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie, roomsaus met lentegroentjes
OF
Parelcouscous met groene en witte asperges en kreeft op Oosterse wijze
•
Koningskabeljauw met een saffraansausje, spaghetti van seizoensgroenten
en karnemelk puree
OF
Mechelse koekoek met jonge wortel, groene en witte asperges,
kruidenaardappel en archiduc saus
OF
Sashi beef met structuren van bloemkool, peperroomsaus en zijn spies van aardappel
•
Desserten buffet met presentatie van pronkstuk
•
Mokka
Huisaperitief, huiswijnen, bieren en frisdranken
€ 80 p.p.
Cava, aangepaste wijnen, bieren en frisdranken
€ 85 p.p.
Champagne, aangepaste wijnen, bieren en frisdranken
€ 95 p.p.
(deze prijzen zijn niet representatief t.o.v. onze brochure)